IH

OUi. Några bilder från några dagar den senare tiden i mitt liv. För tillfället är jag i Stockholm och hänger. Om knappt två veckor åker jag till Asien i 5 månader. Helt sinnes.


Test


ÄLSKADE

ALLTSÅ. Om inte detta är kärlek, så vet jag inte vad. FINASTE ÄLSKADE LILLEN. finaste katten. puss. Han är tyvärr till salu. Så om någon vill ha världens finaste, gosigaste, busigaste kattunge. Säg till. Han är bäst.

KLUVEN I MITT HUVUD

Det var år och dar sen jag skrev någonting här. Mycket har hänt. Jag har haft en himla fin sommar. Om en månad åker jag till Asien i ett halvår med Martin. Min kväll består av att fundera, tänka, tänka om, fundera på ett annat vis, googla, läsa i ett forum, kolla statistik, söka på antagning.se. FÖR JAG VET INTE VAD JAG VILL GÖRA. Min dröm sen gick i lågstadiet har varit att bli advokat. Dels för att det är viktigt, tror på att kunna hjälpa människor, och mänskligheten. Tror på att på något sätt förändra rättsväsendet. Men min kreativa sida vill någonting helt annat. Vill pilla med linjer, färger, mönster och papper hela dagarna. Saknar grafen från gymnasiet. BRÖT PÅ LIV.
HAHA. deppig bild.

RSS 2.0