DECEMBER

Sitter och äter en stooooor frukost i form av mat mina föräldrar fyllt vårt kylskåp med. Så gut när man kan välja vad man vill ha. och inte måste ta en limpbit med ost. Det jag vill säga är att jag har en himla bra morgon med frukost och jobb. Det blir inte så mycket med bloggråvaran för tillfället då jag spenderar nästan all min vakna tid på träning och jobb. Förra veckan tränade jag 6(!) gånger. BRY. men var tvungen att skryta litte. Nu ska jag ta tag i litte jobb som hamnat efter.
TY på d0ligt inlägg. MENMEN. Jo, December skrev jag ju. Jag fick en längtan efter December helt plötsligt. Förberedelse inför jul och så lite snö utanför fönstret. Och så massa tända ljus. Samtidigt som jag längtar nå froktansvärt till sommarn.
Ahmenhej.

FETT STOLT

Igår fick jag hem en skiva. Inte vilken skiva som helst. Lasse Lindhs nyutgivna "The tiger with no stripes" som släppts i Korea, och som JAG gjort omslaget till, samt bokleten. Det blev så sjukt bra. och jag är så sjukt stolt. Så fett att se något man gjort vara med på RIKTIGT.

WEEKDAY COLLECTION

Himla fina grejer kommer in på Weekday på Torsdag. Kolla bara! V0RT!

ZARA LOOKBOOK FEBRUARI

Kunde inte hålla mig borta härifrån när jag hittade Zaras Lookbook för Februari. Så himla fint. Min morgon har bestått av långfrukost med tidningsbläddrande och lite jobb. fint.

EN LITEN PAUS

Det händer mycket nu. Nytt jobb (IIIIIIIIH). Avklarat 20årsfest. Mitt företag är på G. För tillfället känns det som att jag har mig utspridd överallt, både bokstavligt talat och inte. Jag flänger mellan Göteborg och Trollhättan och känner att inspirationen inte finns till bloggen. Tills dess. VI HÖRS :)

FESTEN

Efter mardrömmar, ganska många "ja-just-det-upplevelser" och väldigt mycket sistaminuten fix är det imorgon dags för min och Idas förhoppningsvis feta fest. OCH JAG ÄR SÅ SJUKT NERVÖS. och så mycket är oklart. Men någonstans kommer det bli SJUKT BRA. BRY.

MIN SOMMAR

SÅHÄR. weekday.

SÖNDAG OSV

Långfrukost på hotell, bad på valhalla, mat ute, häng. Bra söndag. Töntigt inlägg.
MEN. jag tänker att jag skriver en mallig lista som alla stora modebloggare gör.. på saker som de vill köpa inom den närmsta framtiden. Alltså, vad jag vill ha i vår/sommar.
  • Ett par spetsiga nätta, höga pumps. Antingen i svart eller hudfärgade.
  • Grå klumpiga klackar. Weekdayklackarna nedan, Tack!
  • En vit skinnväst, gärna den från h&m. Och gärna en jacka också...
  • Ärmlösa skjortor, både korta och långa, ljusa och färgstarka.
  • Bruna sandaletter med klack, dock inte för hög.
  • Lång transparent skjorta från monki. SJUKT SNYGG. finns dock inte på hemsidan.
  • Blommiga jeansshorts, låter asfult. MEN ETT PAR FINA HAR JAG HITTAT.
  • En kavaj. Jag äger typ en kavaj, och den är väldigt "kostymig". Jag "behöver" en rolig. Har dock inte föreställt mig hur den ska se ut än
  • Transparent långklänning. fins möfina på weekday.
  • Loafers.
JAG HAR EN VISION I HUVUDET. men kan inte få fram den riktigt.

ZARA KAN OCKSÅ

Jag orkar inte vad mycket snygga skor det finns. Hade jag haft paren ovan hade min skogarderob varut fulländad. Ett par svarta spetsiga Pumps, Låga Herrskor, Ljusa Assymetriska klackar, Rosa klackar och ett par helt öppna med bara två remmar. JATACK!

BIKINIFUNDERINGAR

FINT FRÅN H&M.

KAN JA LA TA

Weekday har fått in så himla mycket vårfint! och inte minst skorna. JAG VILL HA ALLA TRE PAR.

H&MS BLUSAR - DAGENS TIPS


H&M leverar nice blusar i vår. Klicka hem de på hemsidan. HIMLA FINA.


RSS 2.0