ATT VARA SMAL/TJOCK

Tjing. har varit bortrest, därav den usla uppdateringen.Sitter och funderar på det här med skönhetsidial, hets, dieter och allt vad det är. Uttjatat men viktigt ämne. Jag tänker på det för att Blondinbella nyligen lade upp en bild på sig själv i bikini och självklart är det över 1000 kommentarer i kommentarsfältet. Dels de som hyllar henne, dels de som påpekar att hon är tjock osv.

Jag vet inte riktigt vad jag vill säga. Men egentligen hela grejen om rätten att kommentera andras kroppar faccinerar mig. Har jag rätten att påpeka att någon är smal? när jag på samma sätt aldrig påpekar att någon är tjock. Det finns en baksida där de som anses som smala idag blir kallade för pinnar. Det finns aldrig någon kropp där man är som man ska, tydligen. Antingen är man för smal, eller för tjock. Och grejen med att säga att någon blivit väldigt smal och tunn har helt plötsligt blivit väldigt okej.
 AAAAH. det jag vill få fram är nog egentligen att det är lika fel att säga til någon att "åh gud va du är tjock" som "åh gud vad du är smal", då det kan vara minst lika jobbigt.

RÖRIGT inlägg. MEN. ni förstår nog.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0