MYT & JOGG

Behöver tips på några myter jag kan slå hål på.. till vad kan jag inte säga. MEN.. snälla om ni sitter inne på någon myt, skriv ner den i kommentarsfältet. Sen tänkte jag säga en mallig sak. Jag har ett nyårslöfte. Jag vet att det är så himla töntigt med alla som börjar sina nya liv efter nyår och ska börja träna och äta nyttigt och gå ner i vikt. Men jag känner att jag ska försöka göra något jag hatar. Nämligen börja jogga. och cykla spinning.
I våran källare står en spinningcykel och utanför fönstret finns ändå ett ganska fint landskap. Och på något sätt vilja tycka att det är gött, roligt och nice att gå ut och ta en joggingrunda. FÖR DE LÅTER JU NICE. Men jag blir så opeppad varje gång jag försöker och tycker att det är så sinnessjukt tråkigt. Så nu behöver jag era joggingtips också. HEHE. alltså vilket töntigt och malligt inlägg, men jag kände att JA. Då får jag vara mallig en gång. och inga tips som "köp snygga träningskläder" för det har jag redan och det funkar inte! hahah.
PUSS PÅ ER:

Kommentarer
Postat av: kicki

Åååh en spinningscykel! Om man ändå hade en sådan. Fullkomligt ÄLSKAR spinning, min drog som håller mig i schack på alla sätt och vis. Och kul att du fått intresse i träning, det är både kul OCH hälsosamt!

2012-01-15 @ 00:19:48
URL: http://vitlejoninna.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0