VAD ÄR JAG BRA PÅ?

Jag tycker inte att det är skitsnack att man ska tänka positiva saker om sig själv, även om människan inte är den bästa på att just utöva den typ av tankar. Jag tänker mig en liten liten lista på saker som jag är bra på, på ett konstigt sätt. inte typ "snäll". För det tror jag att alla är. Utan egenskaper som jag gillar med mig själv, som på något sätt för mig unik och gör att jag uppskattar att vara jag.
  1. Gå från att vara helt passiv till att bli sjukt effektiv. Jag kan ligga flera timmar i sängen och slösurfa för att sedan städa, laga mat, plugga och skicka "viktiga" mejl på två timmar. SUPERKRAFTER KALLAS DET. Eller att ta igen missad tid.

  2. Inspireras. Jag är sjukt bra på att bli inspirerad. Jag är sjukt bra på att tycka att andra människor gör något coolt. Inspiration är viktigt för mig, och att bli inspirerad är ett måste för att på något sätt kunna inspirera själv.

  3. Att vara hemma och spela spel. Jag älskar, att jag älskar att umgås med min familj. Att vara hemma en hel dag och spela spel, laga mat, sitta vid köksbordet och dricka kaffe är på något sätt befriande och gör mig inte alls rastlös, som jag tror att många andra skulle kunna bli.

  4. Ordna saker i högar. Jag är en "hög-tjej". Jag städar på det sättet. Att organisera allt i högar. Dels för att jag gillar högar som ligger kant i kant. Och dels för att man snabbt kan få en enda röra att se ut som design. Nördigt och konstigt. Men jag tänker mig ett helt rum där allt består av högar. Perfekta vikta tröjor, tidningar i långa rader. Om fula saker ligger snyggt, blir det snyggt. (SHIT VILKEN BRA MENING)

  5. Formulera mig. Jag har aldrig varit något stort fan av att prata. Gillade inte att redovisa eller ta kontakt med människor förut. Men så kom jag på att jag gillar att förmedla saker, och eftersom jag inte är musikalisk kunde jag inte skriva en melankolisk melodi. Numera gillar jag att redovisa, hålla tal men framförallt så gillar jag att formulera talet, eller krönikan, eller bara en liten text här. Jag vet att man med så sjukt små medel kan ändra en hel text. Det vill jag kunna och jag tror att jag är en bit påväg, och folk som kan det inspirerar mig verkligen.

Det jag vill säga med detta är att man får tycka att man är bra. Det tycker jag är ödmjukt.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Hej, Vilken fin blogg du har!!Du borde visa upp den på www.kokakola.se

Det gjorde jag och fick över 2000 nya besökare direkt.

Och allt är helt gratis.

2012-01-08 @ 13:59:13
URL: http://www.kokakola.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0