DET GÅR GANSKA SÅ BRA

Att gå från att var iprincip arbetslös till att ha tre jobb varav ett är mitt egna företag är ganska nice. Jag är stolt över mig själv! Dock blir det inte mycket till mode för mig på veckorna. Att hälla upp soppa och torka salladsbuffé är inget som klaffar med snygga kläder, precis! MEN. här kommer två bilder på mig och min syster. Denna dag tycker jag att jag såg väldigt skateig/snowboardig ut med skjorta, knallig mössa och en fläta. DÄ NI. En snowboard på det och jag hade varit slirig.

SANDALER

Minimarket/Acne. TYP SÅNAHÄR vill jag ha i sommar. Tips på budgetdojor?

VÄNNER

Bild från i lördags. SÅ FINT HADE VI DET.

HALSRINGEN

Köpte snögga supersmala halsringen i stockholmen när jag var där förre veckan. Från Weekday. 150 spänn. På hemsidan står det dock 100 kronor. Har jag blivit lurad tro? hör dig.

LITE NYTT SOM BLIVIT GAMMALT NU

För ganska längesen köpte jag detta. Jag var så ambitiös att jag tog en bild till bloggen, men inte kom jag ihåg att lägga upp den. Plaggen har iallafall använts flitigt och är en skjorta från Whyred, mössa från Velour och jeans från Denim is dead.

JAG SAKNAR DET SOM INTE FINNS

ALLTSÅ. Svalkar vinden med Den svenska björnstammen kan ju vara den bästa svenska låten någonsin. SÅ SINNES BRA. Byggs upp så snyggt. JAG BLIR SÅ PEPP. Björnstammen blir liksom bara bättre och bättre hela tiden. Dör på dom. SPELNING SNARAST. Nu till något ytligare. jag har gjort om mitt rum litegrann. Såhär ser det nästan ut. VITT OCH FINT.  Lite stökigt på översta bilden (TY, tänker inte innan jag fotar) MEN.  HAJHAJ.

DENIM IS DEAD

Ska snart till jobbet, men innan det tänkte jag tipsa om jeansen ovan från Denim is dead, det hyfsat nya märke härifrån Sverige. himla snygga och välsittande jeans. De över är mjuka, sitter APTIGHT och himla snyggt. Kostar 900 och finns på denimisdead.com

INSPIRERAS

Det är vår utanför fönstret och jag hittar lite inspiration. Mitt rum är nymålat, det mesta är vitt. Jag har köpt världens finaste skjorta/klänning på H&M och jag är glad. Jag kommer tillbaka hit.

RSS 2.0